Proper domein, jammer dat er geen hondezitjes waren voor met de fiets te gaan rijden, anders heel goed

Aangenaam verblijf

Katia Dauven-Vanlommel

Wij gaan zeker nog terug! Een oase van rust op een prachtige plek met blije gezichten om je heen. Het was geweldig

Komen zeker terug,enkel niet meer in bungalow 462,de oprit waar auto stond is echt wel steil tov andere huisjes.handrem en in eerste zetten .

D. Storms

Leuke vakantie gehad.

Annie De Windt

Luxe vakantie

Voor de 3 de maal op 6 maanden tijd een verblijf geboekt , wij zijn hier dus graag

Cornelis van der ster

Verblijf hotel

Goed om per voet naar de dijk te gaan Dicht bij ,om naar andere plaatsen te gaan Hotel goed verzorgd ontbijt was goed

Een aanrader

Een aanrader

Wat heb ik toch veel negatieve reviews gelezen maar ik moet melden dat wij daar niets van hebben ondervonden, mooi park, mooi huisje, alles proper en netjes, mooie omgeving. Het enige minpuntje was het weer maar ja daar kunnen jullie niks aandoen.

Anne-Marie

Een topbestemming dicht bij

Een topbestemming dicht bij

We waande ons op een eiland, met de zon op ons gezicht. Het was dan ook heel de week fantastisch weer. De thermalen baden zijn heilzaam voor lichaam en geest, wat een verademing. Gelegen in mooie natuur, nodigt het rondom uit om te wandelen en te fietsen.