We komen al jaren en zijn heel tevreden, enige minpunt vind ik dat er geen afsluiting bij huisje is voor de hond, zodat hij even zou kunnen vrij rondlopen terwijl mijn man aan het vissen is en ik...We komen al jaren en zijn heel tevreden, enige minpunt vind ik dat er geen afsluiting bij huisje is voor de hond, zodat hij even zou kunnen vrij rondlopen terwijl mijn man aan het vissen is en ik buiten zit..
Top weekendje op het strand
Accomodatie volledig volgens verwachtingen. Comfort en ligging idem. Zeer vriendelijke ontvangst in service center. Geen opmerkingen.
Verblijf 3-6 mei 2024
Zeer mooie functionele huisjes, alles aanwezig en in goede kwaliteit! Nadeel voor ons was: de minieme kaart voor het diner. Het restaurant is echt enkel afgestemd op gezinnen met kinderen - het was wel echt lekker en verzorgd dus hierop zeker geen kritiek. We gaan met de hond altijd naar Nederland of Duitsland voor korte vakanties omdat honden er welkom zijn. Het helpt om te vermelden op de website of honden wel of niet mee op restaurant mogen. We zoeken steeds oorden waar honden ook mee op restaurant mogen.
Heerlijk ontspannen aan het water
Heerlijke plek om tot rust te komen. Heel mooie hotelkamer en vriendelijk personeel. Zalig om s morgens wakker te worden met zicht op strand en meer.
Ontevreden over horeca
Horeca was teleurstellend. Het meisje die ons daar bediende kon niet eens Nederlands en had ook nog nul horeca-ervaring. Amai, was dat frustrerend om op te kijken. Ze was ook helemaal niet op de hoogte van een actie op de pizza. Gaf ons de 4 pizzadozen en liep terug weg, terwijl wij nog moesten betalen...nog een geluk voor haar dat wij eerlijke mensen zijn.
Michel
Tof verblijf
reeds enkele malen geweest steeds een fijne vakantie gehad op de camping
Wendy
Kan beter
De huisjes waren niet zo heel proper, douche zat verstopt, vochtproblemen. We hadden meer verwacht van de faciliteiten. Zwembad is ook aan vernieuwing toe.
Leuk park, ideaal voor jonge kinderen
We hadden een huisje vlakbij een van de buitenspeeltuintjes. De kinderen konden makkelijk gaan spelen terwijl wij rustig op ons terrasje konden...Leuk park, ideaal voor jonge kinderen
We hadden een huisje vlakbij een van de buitenspeeltuintjes. De kinderen konden makkelijk gaan spelen terwijl wij rustig op ons terrasje konden blijven zitten en ze toch in het oog houden. Verder een mooi park, met een gezellig centraal pleintje waar je fijn kan aperitieven :-)
A
Roompot Arcen
Huisje prima voor 2 gezinnen bij elkaar. Faciliteiten (zwembad, binnenspeeltuin) nogal beperkt
Gastvrij Ferienpark Bad Bentheim
Vriendelijk personeel, fijne ligging huisje, goed ingericht