Bij het boeken (ong 3 maand voor afreisdatum)hadden we een bungalow met uitzicht op de jachthaven geboekt en hiervoor bijbetaald. Bij ontvangst van de sleutelkaart (10dagen voor afreisdatum)bleek... Bij het boeken (ong 3 maand voor afreisdatum)hadden we een bungalow met uitzicht op de jachthaven geboekt en hiervoor bijbetaald. Bij ontvangst van de sleutelkaart (10dagen voor afreisdatum)bleek het verblijf helemaal achteraan en volledig weg van de jachthaven te liggen op een drukke doorgangsweg naar de haven. Bij telefonische melding zou dit worden nagezien om te corrigeren, na een drietal uren kreeg ik telefoontje terug dat het niet anders kon en ik mijn extra keuze betaling voor uitzicht zou terugbetaald krijgen. Waarom kon dit niet gelijk bij het boeken worden vermeld dat het gevraagde bedrijf niet meer ter beschikking was ? Daar de reisdatum zo kortbij was en wij alles reeds hadden gepland m.b.t. pension voor onze huisdieren en andere afspraken hebben wij alles laten doorgaan, HET WAS EEN GROTE DOMPER OP ONZE REISVREUGDE ! Men mocht ook wel eens vermelden dat de verblijven op het park geen bungalows zijn (zoals op uw site vermeld)maar gewoon appartementen met de nodige geluidoverlast (stampen, stoelen en meubilair verschuiven etc.)van de bovenbewoners. Met vriendelijke groeten

We waren heel tevreden over ons verblijf en overwegen in de toekomst nog gebruik te maken van het park.

Rudy Ponnet

Uitstekend gelegen vakantiepark. De menukaart voor het diner mag wel eens veranderd worden omdat het ons tweede
roompotpark was dit jaar.
Uitstekende bungalow!

Luc Sterken

Prima en goed verzorgd domein. Alles in orde.

Persoonlijk voel ik wel gemis dat er totaal geen contact is met organisatie

Yvan Persoons

De beoordeling van het verblijf is goed .
Alleen buiten op het terras zitten was er niet bij omdat de

Marina De Bruycker

Rust en comfort.

Was gezellig en mooi, zou wel iets vroeger in het huisje binnen kunnen ondat het niet ver was voor ons

We waren met familie de verjaardag van mijn vrouw aan het vieren en wilden voetbal (match België) gaan kijken. Toen we een fles wijn wilde openen kwamen we erachter dat er geen kurkentrekker... We waren met familie de verjaardag van mijn vrouw aan het vieren en wilden voetbal (match België) gaan kijken. Toen we een fles wijn wilde openen kwamen we erachter dat er geen kurkentrekker aanwezig was. Weg was de sfeer. Servicepoint was niet meer open. Heel vervelend op een verjaardag.

Menno Van Gompel

Erg goede park, zuiver, netjes, rustig. Geen klachten gehad van zure buren (al hadden ze naar ons gedacht ook niet veel om te klagen).
Enigste minpunt is de wifi in het huisje. Daar kon je wel...
Enigste minpunt is de wifi in het huisje. Daar kon je wel mee verbinden maar de wifi had geen internetverbinding

Gilbert Lauwereins

Texel is mooi, ik kan dit eiland iedereen aanbevelen en ook om bij jullie te logeren. Je krijgt waar voor je geld: toffe bungalow, rustig, hond vriendelijk, kleine maar doelgerichte winkel.
Wij zijn vaste klant van Roompot en zullen dat blijven.
P.S.: dit is niet enkel mijn mening maar ook van mijn echtgenote en een koppel met twee honden!