We hebben een fijne vakantie gehad. Enkele opmerkingen : doordat de ramen enkel op kip gezet kunnen worden is het wel moeilijk om eens goed te laten verluchten of (zeker voor de bovenverdieping)... We hebben een fijne vakantie gehad. Enkele opmerkingen : doordat de ramen enkel op kip gezet kunnen worden is het wel moeilijk om eens goed te laten verluchten of (zeker voor de bovenverdieping) ‘s nachts eens goed te laten afkoelen. De stoelen aan de eettafel zijn vrij log en zwaar; een smallere stoel zou gemakkelijker te hanteren zijn.

Het is een super mooi park. Mooie natuur.
Gerestylde huisjes zijn heel mooi. Met mooi en voldoende servies.
Minpunt: vuile kleed hokjes in zwembad. Stank.
Veel te veel lawaai in het...
Het is een super mooi park. Mooie natuur.
Gerestylde huisjes zijn heel mooi. Met mooi en voldoende servies.
Minpunt: vuile kleed hokjes in zwembad. Stank.
Veel te veel lawaai in het zwembad ook.
Er zou moeten verboden worden om te springen van de kant in het water. Zgn. Bommetje. Je claimt dan de plaats van andere zwemmers.

Alain Vansteenbrugge

Mooie kindvriendelijke accommodatie en heel mooi onderhouden park.
Zeer proper en tal van faciliteiten voor jong en oud.

Droomvakantie op het strand!

Alweer een heel goede vakantie gehad bij jullie op het park. Na 7 jaar komen we nog altijd met heel veel plezier . De volgende vakantie is ook al bijna weer geboekt voor volgend jaar. Bedankt voor... Alweer een heel goede vakantie gehad bij jullie op het park. Na 7 jaar komen we nog altijd met heel veel plezier . De volgende vakantie is ook al bijna weer geboekt voor volgend jaar. Bedankt voor ons een top vakantie te bezorgen.
Mvg Fam Bernaerdts uit België

We hebben zeer genoten van jullie Park , zeer mooi onderhouden Park, zeer mooie omgeving , veel activiteiten voor de kids (12 en 16)
Faciliteiten zeer goed, fijne animatie, veel entertainment...
Faciliteiten zeer goed, fijne animatie, veel entertainment , heel vriendelijk personeel overal en overal snel geholpen

Kortom een week op en top genoten
Dank jullie wel!
Wij komen zeker terug

Lieve Ottevaere

We komen terug maat liefst un een beter onderhouden huisje/tuin

Heel mooi park alleen huisjes zijn aan verbetering toe opknapbeurt

Ann Gios

Fijn en rustig park. Ruime en nette huisjes. In vergelijking met andere Roompot-parken wel minder activiteiten maar in de buurt is natuurlijk genoeg te zien en te doen

Christien Scholten

Fijne vakantie gehad. Goed verblijf. Fijn gezwommen maar de douches zijn aan een up grade toe en graag grote lockers. Animatie weinig veel viel veel uit eind vd vakantie periode.