Anita Bijnen

Zeer netjes park en huisje vriendelijk personeel
Alleen heel jammer dat ik niet ben kunnen gaan zwemmen dat is iets waar ik voor op vakantie ga normaal komt het er niet van šŸ˜¢

M Vercruysse

Mooie plaats, proper sanitair, mooie omstreken, alleen jammer van het weer, al hoewel de terreinen na zoveel regen er nog goed bij lagen.

Het was super!

Mooi vakantiepark jammer dan de mini golf niet afgewerkt was

Heerlijke vakantie gehad. We komen heel graag nog terug

Luc Elaut

Rustig mooi gelegen park-
Super klantvriendelijk personeel
Zeer tevreden over take away
Fantastisch gevarieerd ontbijtbuffet
Opmerking :netheid oven niet optimaal en een algemene...
Rustig mooi gelegen park-
Super klantvriendelijk personeel
Zeer tevreden over take away
Fantastisch gevarieerd ontbijtbuffet
Opmerking :netheid oven niet optimaal en een algemene opfrisbeurt van het huisje is zeker nodig

Rudy van Daele

Ik kom al jaren en jaren naar Roompot. Ze hebben mij nog nooit ontgoocheld en doe zo voort zou ik zeggen. Volgende week gaan we naar de Schaapskooi. Verander het uur van binnenkomst naar 15.00... Ik kom al jaren en jaren naar Roompot. Ze hebben mij nog nooit ontgoocheld en doe zo voort zou ik zeggen. Volgende week gaan we naar de Schaapskooi. Verander het uur van binnenkomst naar 15.00 uur, dan gaat Roompot naar de perfectie.

Verblijf was zeer fijn !
Enkel het zwembad viel zeer zwaar tegen ,
Zeer weinig beleving en voor kleine kinder al heel zeker niks te beleven,,

Paul

We komen zeker terug

Het fijne vakantiegevoel was meteen weg toen we in de villa binnenkwamen, het was vuil, duidelijk niet gepoetst. Als je moet beginnen met de spinnen weg te vegen, de dode wesp, de schimmels op de... Het fijne vakantiegevoel was meteen weg toen we in de villa binnenkwamen, het was vuil, duidelijk niet gepoetst. Als je moet beginnen met de spinnen weg te vegen, de dode wesp, de schimmels op de muur , dan is de vakantie voor mij weg. De gebruikte koffiepadjes zaten nog in de senseo, het water ook nog. De lege flessen van de vorige bewoners waren niet opgeruimd. Buiten stond een volle asbak. Al het servies werd afgewassen. Dan is vakantie ver te zoeken!!!