Super vriendelijk personeel. Basic shop met alles wat je nodig hebt. Gezellig bar. Mooi huisje. Een broodrooster zou nog een goede toevoeging zijn.
Een aangenaam park met mooie, comfortabele huisjes, een adres om terug te komen!
Lieve Vergison
Proficiat met dit mooie park, we hebben volop genoten. We komen zeker terug. Dankt U wel.
Patricia
Huisje 232 Wat ik jammer vond is op dag 1 vliegende mieren in de woonkamer. Heb dinsdag een melding gemaakt dat stofzuigen niet genoeg is of ze geen product hadden om deze te bestrijden....Huisje 232 Wat ik jammer vond is op dag 1 vliegende mieren in de woonkamer. Heb dinsdag een melding gemaakt dat stofzuigen niet genoeg is of ze geen product hadden om deze te bestrijden. Servicepoint heeft een melding gemaakt.Dinsdagavond na een leuke dag in het huisje aangekomen en groot was onze verbazing dat we een kaartje vonden waar opstond probleem met de stofzuiger verwijderd. Onze woonkamer lag terug vol vliegende mieren. Elke dag 3 maal gestofzuigd dat is niet echt vakantie voor dit probleem kreeg ik nu 25euro terug in bon die ik kan besteden voor een volgende vakantie bij roompot. Had iets anders verwacht...
De Mulder Nadine
Het was een zeer aangenaam verblijf ,vooral aan het water als men op het terras zit . Er is voldoende keuze om te gaan eten.
Frans Beeckx
Ondanks de ernorme grote van het park was alles netjes en verzorgd.
Petina Vandenbussche
Voor ons de eerste maal waren heel tevreden over de ligging, natuur en de stilte. Zeker voor herhaling vatbaar. Alvast bedankt voor onze kort verblijf met alle accomodaties die er waren rond en...Voor ons de eerste maal waren heel tevreden over de ligging, natuur en de stilte. Zeker voor herhaling vatbaar. Alvast bedankt voor onze kort verblijf met alle accomodaties die er waren rond en tijdens ons verblijf. Alleen wil wel melden dat er in de Watervilla nummer Zeekraal 2 veel mieren binnen kwamen langs de voordeur. Met vriendelijke groeten,
Fam. Vandenbussche
Voor ons ok behalve beginproblemen met WiFi en geen beschikbaarheid van cafetaria en ontbijtmogelijkheid
Marie -Josè Van Roosbroeck
Zeer vriendelijk. Mooie chalet en zeer proper. Wij komen zeker nog terug.