Het park is heel rustig en goed gelegen, naast het strand en niet ver van het centrum. De bloemen en planten in het park scheppen echt veel sfeer. Jammer dat we betalen voor een early check-in en... Het park is heel rustig en goed gelegen, naast het strand en niet ver van het centrum. De bloemen en planten in het park scheppen echt veel sfeer. Jammer dat we betalen voor een early check-in en dat er dan nog niet gepoetst is of de bedden niet opgemaakt zijn. Het personeel is gelukkig enorm vriendelijk.

Jozef van Landeghem

Een recent park, eerder kleinschalig, en daardoor zo aangenaam om er te verblijven. Het vriendelijk personeel maakt een vakantie er nog beter.

Rudy Claus

Het is een mooi park met veel natuur ! De huisjes zijn door de grijze muren en plafond donker maar rondom is het mooi.Voor de kinderen is er een groot aanbod van activiteiten en we komen nog wel... Het is een mooi park met veel natuur ! De huisjes zijn door de grijze muren en plafond donker maar rondom is het mooi.Voor de kinderen is er een groot aanbod van activiteiten en we komen nog wel eens terug met de kleinkinderen !!
Wij zijn fervente wandelaars en misten wel wandelkaarten zoals op jullie park in Ouddorp ( want er zijn genoeg wandelpaden in de buurt)
We hebben van ons verblijf bij jullie genoten

We vonden het verblijf fijn, enkel de kapotte zetel was een tegenvaller. Elke dag kunnen stofzuigen omdat het nepleer losliet...
Ook het grasmaaien terwijl wij aanwezig waren was even schrikken...
Ook het grasmaaien terwijl wij aanwezig waren was even schrikken aangezien dit onaangekondigd was.

Was een leuke vakantie , spijtig dat er geen foodtrucks weg waren . Dat je met de auto weg moest om naar de winkel of iets te gaan eten

De vakantiewoning mag beter gepoetst worden, checklist van keukenmateriaal mag beter wij hadden geen borden genoeg. De parking voor de auto is wel wat krap.
Ik heb wel een fantastische vakantie...
Ik heb wel een fantastische vakantie gehad in breeduyn village ,het is een plek waar je alle kanten uit kan zoals tram, fietsknooppunten enz.

Nicole Moonen

Een heel leuke vakantie gehad met de kleinkinderen zij hebben enorm genoten en superblij met de koosbungalow

De hygiëne in het huisje liet het sterk afweten. We hadden pas de dag erna gezien dat we dit hadden moeten melden. In de woonkamer onder de zetel was het ronduit smerig en er kwam een vieze geur uit... De hygiëne in het huisje liet het sterk afweten. We hadden pas de dag erna gezien dat we dit hadden moeten melden. In de woonkamer onder de zetel was het ronduit smerig en er kwam een vieze geur uit het hok in de woonkamer (deze was niet toegankelijk voor ons?). Het licht in dit hok ging ook heel de tijd aan en uit.
De grootte van het huis en de ligging was wel in orde. Gezellig tuintje, leuk terras, doodlopende staat. Ook het restaurant (bediening en aanbod) was zeker in orde. Ook het zwembad was in orde.

Heerlijke dagen gehad met ons gezin. Goed gevulde dagen door een uitgebreid activiteitenaanbod en daarnaast kunnen genieten van de rust en van elkaar. Zowel het eten in het buffetrestaurant als in... Heerlijke dagen gehad met ons gezin. Goed gevulde dagen door een uitgebreid activiteitenaanbod en daarnaast kunnen genieten van de rust en van elkaar. Zowel het eten in het buffetrestaurant als in het Limburgs café en de snackbar was dik ok. De aanwezigheid van Koos maakte de vakantie nog memorabeler voor ons meisje.