De keycode werkte maar af en toe zodat we enkele malen buiten gesloten waren, wanneer we het noodnummer belde was er niemand bereikbaar, dan moesten we maar in de auto slapen. Doe er iets aan want...De keycode werkte maar af en toe zodat we enkele malen buiten gesloten waren, wanneer we het noodnummer belde was er niemand bereikbaar, dan moesten we maar in de auto slapen. Doe er iets aan want zo zal het niet lang duren voor het leeg zal blijven. Slechte reclame voor roompot.
Mooi park proper aangenaam verast komen zeker terug.
Dit is de tweede maal dat ik een lodge huur in Nieuwvliet-Bad en er zullen nog meer midweeks volgen. Ik ben nog in geen andere vestigingen van Roompot geweest, dus ik kan niet vergelijken. Maar...Dit is de tweede maal dat ik een lodge huur in Nieuwvliet-Bad en er zullen nog meer midweeks volgen. Ik ben nog in geen andere vestigingen van Roompot geweest, dus ik kan niet vergelijken. Maar waarom veranderen als het goed is ?
Eddy
Mooi vakantiepark met alles wat we wilde voor deze vakantie
Johny Delaere
Perfecte samenwerking roompot personeel
Wij voelen ons hier thuis.
Norbert Ampe
Het beste park dat we al gedaan hebben.
Luc Neirynck
Het was reeds de tweede keer dat we naar dit vakantiepark kwamen en we zijn terug tevreden over ons verblijf.
Dirk Debusschere
Een erg mooie vakantie gehad
Mia van Looy
Wij hebben genoten van ons verblijf. We hadden leuke buren. Alles was dichtbij. Gewoon een super leuk verblijf. Het weer was ook zalig.