Christof

De afgelegen ligging van de chalet en de rust waren zalig!!

Mooi onderhouden park waar het zalig vertoeven is in de rustige en mooie natuur. Met twee zijn de bungalows ruim en is er zitplaats genoeg. Kleerkasten zijn aan de kleine kant en pover wanneer er... Mooi onderhouden park waar het zalig vertoeven is in de rustige en mooie natuur. Met twee zijn de bungalows ruim en is er zitplaats genoeg. Kleerkasten zijn aan de kleine kant en pover wanneer er meer mensen zouden verblijven. Ook de keuken inventaris is het minimum. Maar de rust en het vissen(voor mijn man) zijn heerlijk. Vroeger kwamen we met onze kinderen, later met de oudste kleinkinderen en nu proberen we ieder jaar toch minstens een keer te komen omdat we ons altijd weer wat kunnen herbronnen. We hebben ons hart hier een beetje verloren en hopen nog lang van jullie park te kunnen komen genieten. Maar dan hopen we dat de prijzen betaalbaar blijven. Dan kunnen we misschien nog een keer extra boeken. Groetjes. Maria.

Andre Oomen

Wij hadden een heel leuke vakantie in een aangenaam en ruim huis.

Fabi Cnapelinckx

We hadden een heel leuk weekend met het gans gezin. De kleinzoon kon naar hartelust ravotten in de speeltuintjes en het zwembad. De enige opmerking die ik hierbij wil meegeven: de mieren zaten ook... We hadden een heel leuk weekend met het gans gezin. De kleinzoon kon naar hartelust ravotten in de speeltuintjes en het zwembad. De enige opmerking die ik hierbij wil meegeven: de mieren zaten ook binnen, in de keuken. Dat was niet aangenaam. Netheid in de villa was ok, toch wat stof nog op de radiatoren ed maar algemeen wel oke. Het terras en de terrasmeubels waren allesbehalve proper, wat wel spijtig was. Spinnenwebben aan de deuren en ramen, heel veel vuil op het terras. Webben verwijderen en het terras even vegen zeker aan te raden. Maar al bij al geven we ons verblijf een dikke 9 (had dus zeker een 10 kunnen zijn).

W. van Damme

Prima de luxe eerste aanblik en laatste blik op.

Willy Hermans

Op het restaurant na toffe vakantie gehad samen met onze hond en toch nog heerlijk gegeten bij de Notaris en de Potter, allebei aanraders,vriendelijk,gezellig,honden welkom,lekkere keuken en mooie... Op het restaurant na toffe vakantie gehad samen met onze hond en toch nog heerlijk gegeten bij de Notaris en de Potter, allebei aanraders,vriendelijk,gezellig,honden welkom,lekkere keuken en mooie prijzen!

Geert Wulleman

Alles was ok
Prachtig ligging
Mooi huisje ,als we toe kwamen was alles proper
Ik zou het zeker voor iedereen aan te raden
Wij komen zeker nog terug 😌👍

Antonius Van Gestel

Prima ligging van het park, huisjes mooi en in orde, zwembad met glijbanen.

We hebben genoten en hopen nog eens terug te komen

Toekomen in een proper schoongemaakte accommodatie zou dit cijfer sterk de hoogte hebben ingestuurd. We moesten zelf aan de slag met stofzuiger, stoffer en blik om snoepgoed uit de zetel te... Toekomen in een proper schoongemaakte accommodatie zou dit cijfer sterk de hoogte hebben ingestuurd. We moesten zelf aan de slag met stofzuiger, stoffer en blik om snoepgoed uit de zetel te verwijderen, kruimels van de stoelen. De zetel was écht niet schoongemaakt. Ook de vloeren waren niet proper in de bungalow. Voor de kostprijs van het gehuurde pand kon dit véél beter.