Goeie stickers, snelle levering. Wel vreemd dat je eerst moet betalen voor je je file kan uploaden.
Jim Chapelier
Zeer vriendelijk, eerlijk en snel ...
KVG Oost-Vlaanderen
Correcte service en goede kwaliteit.
Vlot, zoals het hoort.
Correcte service! Prima product.
Geert N
Vlotte communicatie, afwijkende maat was geen probleem. Kom hier zeker terug!
Abdijschool van Zevenkerken
Een goede ervaring.
Elianne N.
Fijne service! Bij een vergissing van mijn kant met het uploaden van de bestanden werd ik door de medewerkers snel en goed geholpen en werd ervoor gezorgd dat het eindresultaat precies was wat we...Fijne service! Bij een vergissing van mijn kant met het uploaden van de bestanden werd ik door de medewerkers snel en goed geholpen en werd ervoor gezorgd dat het eindresultaat precies was wat we wilden. Mooie stickers, uitzonderlijk snel geleverd.
Stickers besteld met eigen maten en ontwerp. De stickers waren veel beter dan verwacht. Bij het bestellen was ik vergeten het ontwerp mee te sturen en kon deze apart sturen via mail.
George
De stickers waren niet volgens onze verwachtingen. Hadden ronde vorm besteld en kregen vierkant. Tekst stond op de verkeerde zijde en stickers kwamen makkelijk los.