Hoe heeft u de klantvriendelijkheid en vakkundigheid van de technieker ervaren?
Hoe tevreden bent u met de klantvriendelijkheid van de adviseur?
Hoe tevreden bent u met de snelheid van de levering?
T.
E. D. R.
Elk contact verliep 'duidelijk - vriendelijk - correct'. v.w.b. de levertermijn deed tk een extra inspanning om de lift te leveren nog voor de hospitalisatie. Dit was een hele geruststelling!!!Elk contact verliep 'duidelijk - vriendelijk - correct'. v.w.b. de levertermijn deed tk een extra inspanning om de lift te leveren nog voor de hospitalisatie. Dit was een hele geruststelling!!! Data van bezoeken, levering en plaatsing werden vooraf duidelijk verwittigd + correct uitgevoerd. Een plezier!
C. H.
Perfecte timing voor plaatsing en nodige uitleg. 100% tevreden
J. V.
Alles is vlot verlopen, goede uitleg en snelle plaatsing
C.v.M.W.
Prima voorlichting vanaf het begin prettige mensen, zeer voorkomend. Gebruik moet zeker lukken.
J.H.
Een hele snelle plaatsing door de monteur mooie traplift. Zijn erg blij mee we bevelen deze traplift aan.
B.C.
Zeer goed.
D.Z.
We zijn zeer tevreden over de adviseur + de monteur. Alle afspraken zijn correct op tijd en zeer klantvriendelijk afgehandeld. We hadden natuurlijk het liefst helemaal geen lift nodig gehad, maar in...We zijn zeer tevreden over de adviseur + de monteur. Alle afspraken zijn correct op tijd en zeer klantvriendelijk afgehandeld. We hadden natuurlijk het liefst helemaal geen lift nodig gehad, maar in onze omstandigheden is dit perfect!!
S.
Vlot, snel, vriendelijk.
P. V.
Kwaliteit (nog geen problemen) technieker zeer klantvriendelijk (beheersen hun produkt)