VAB

Paulien Lemmens

Rijlessen gevolgd bij Srecko Nicolas Z. in Sint-Truiden. Heel fijne, aangename lesgever. De lessen verliepen zeer vlot. Er werd voldoende geoefend binnen het examengebied. Manoeuvres werden... Rijlessen gevolgd bij Srecko Nicolas Z. in Sint-Truiden. Heel fijne, aangename lesgever. De lessen verliepen zeer vlot. Er werd voldoende geoefend binnen het examengebied. Manoeuvres werden duidelijk aangeleerd en vaak herhaald. Zeer tevreden!

Randstad

Ik heb al 3 keer VAB moeten laten komen door problemen met mijn auto en wil toch even een positieve feedback geven. Allemaal super vriendelijke mensen waarvoor niets te veel is. Geven uitleg, helpen... Ik heb al 3 keer VAB moeten laten komen door problemen met mijn auto en wil toch even een positieve feedback geven. Allemaal super vriendelijke mensen waarvoor niets te veel is. Geven uitleg, helpen mee nadenken en zijn super toegankelijk. Altijd met de smile. Chapeau! Zeer goede service!

Stephanie

Top service, heel behulpzame pechverhelper!!

Rumyana Aleksandrova

Jullie " nieuwe" online aanvraagsysteem trekt op niets

Lotje

Ik heb 20 uren gevolgd bij luc. Heel lieve en spontane mand was altijd vriendelijk en legde altijd alles goed uit met voorbeelden en heeft veel geduld ik begon van nul en hij nam alle tijd en liet... Ik heb 20 uren gevolgd bij luc. Heel lieve en spontane mand was altijd vriendelijk en legde altijd alles goed uit met voorbeelden en heeft veel geduld ik begon van nul en hij nam alle tijd en liet mij altijd oo mijn gemak voelen.

Medina

De avond had een chauffeur van ons bedrijf Medina platte band in Destelbergen. Een passerende werknemer van VAB was zo vriendelijk onze chauffeur vrijwillig te helpen met het vervangen van het... De avond had een chauffeur van ons bedrijf Medina platte band in Destelbergen. Een passerende werknemer van VAB was zo vriendelijk onze chauffeur vrijwillig te helpen met het vervangen van het wiel!
Nogmaals bedankt daarvoor!

Donischa Verveckken

Ik raad Edwin Jacobs zeker aan!
Vandaag mijn praktijkexamen gehaald.

Heel vriendelijke en rustige instructeur!
Leert je alle kneepjes van het vak. &
Stelt je altijd op je...
Ik raad Edwin Jacobs zeker aan!
Vandaag mijn praktijkexamen gehaald.

Heel vriendelijke en rustige instructeur!
Leert je alle kneepjes van het vak. &
Stelt je altijd op je gemak!

Top instructeur!!

Matisse Vigneri

Adriaan is een fantastische rij-instructeur! Hij is geduldig, duidelijk in zijn uitleg en zorgt voor een ontspannen sfeer in de auto. Dankzij zijn begeleiding heb ik veel vertrouwen gekregen in mijn... Adriaan is een fantastische rij-instructeur! Hij is geduldig, duidelijk in zijn uitleg en zorgt voor een ontspannen sfeer in de auto. Dankzij zijn begeleiding heb ik veel vertrouwen gekregen in mijn rijvaardigheden.

Eline

Ik was 2 keer niet geslaagd voor mijn rijbewijs, daardoor moest ik 6 uur les bijvolgen, die heb ik gevolgd bij Werner van Vab Haacht, hij laat je zo in jezelf geloven en is zo een goede... Ik was 2 keer niet geslaagd voor mijn rijbewijs, daardoor moest ik 6 uur les bijvolgen, die heb ik gevolgd bij Werner van Vab Haacht, hij laat je zo in jezelf geloven en is zo een goede rijinstructeur ik zou hem iedereen aanraden, vorige week 6 uur les gevolgd bij hem. Vandaag mijn examen afgelegd en ben er door, mede dank aan de tips van Werner!😃