VAB

Lotte Verhaert

Vanaf de eerste rijles wist ik dat ik bij Kiani in goede handen was. Haar manier van uitleggen was duidelijk en ze nam de tijd om ervoor te zorgen dat je de dingen echt begreep.
En ook al...
En ook al maakte ik fouten, ze bleef altijd rustig en zorgde ervoor dat ik me nooit ontmoedigd voelde.
Naast het nodige geduld, leverde ze ook voldoende uitdaging. Zo ging ik elke keer met een goed gevoel naar huis en was elke les een stap vooruit.
Kiani maakte van elke les niet alleen een moment om iets nieuws te leren, maar ook om plezier te hebben achter het stuur.

Johan

Zeer goede ervaring - Zeer goede instructeur moto (Marc) - Van de eerste keer geslaagd - wel 2 uren extra genomen. Marc geeft heel goeie tips, blijft altijd rustig en rijdt goeie routes.

Caroline

Mailverkeer omtrent abonnementen

Liam

Ik heb 20u les gekregen van Lothar, en ik raad hem iedereen ten zeerste aan! Hij is een fantastische instructeur met een uitgebreide kennis van heel Deurne, en stelde me op mijn gemak in de auto en... Ik heb 20u les gekregen van Lothar, en ik raad hem iedereen ten zeerste aan! Hij is een fantastische instructeur met een uitgebreide kennis van heel Deurne, en stelde me op mijn gemak in de auto en het verkeer. Hij zal je wijzen op je werkpunten, maar er dan ook samen met jou voor zorgen dat je er vanaf geraakt.
Net voor mijn praktijkexamen nam ik nog een laatste les met hem om mijn manoeuvres helemaal op punt te krijgen en terug te wennen aan de wagen van de rijschool, wat ik ook alleen maar kan aanbevelen. Het resultaat: van de eerste keer er vlot door!
Bedankt voor alle begeleiding Lothar!!

Swinnen

Blijkbaar kan iedereen gewoon een pechverhelping aanvragen en alles laten factureren aan een firma.
Een huurklant van ons belt naar VAB zonder enig overleg met ons als verhuurder van een toestel. Ze maken gewoon de factuur op de vennootschap zonder enige navraag.

Thibault Boeykens

Heb 8u rijles gepakt met Peter inclusief manouvres. Hij is een zeer rustige en geduldige lesgever die goed tips en bijsturingen geeft waar nodig. Ik ervaarde kalmte in de auto en zat zo een stuk... Heb 8u rijles gepakt met Peter inclusief manouvres. Hij is een zeer rustige en geduldige lesgever die goed tips en bijsturingen geeft waar nodig. Ik ervaarde kalmte in de auto en zat zo een stuk zelfzekerder achter het stuur! Ook met hem examen gedaan met 2u rijles vooraf. VAB Berchem is dus zeker aan te raden!

Luca Ekkart

Ik ben geslaagd vanaf de eerste keer! Ik kreeg les van Alexey met een automatische auto en hij heeft me heel goede, examengerichte tips gegeven! Hij was steeds vriendelijk en enthousiast. Super... Ik ben geslaagd vanaf de eerste keer! Ik kreeg les van Alexey met een automatische auto en hij heeft me heel goede, examengerichte tips gegeven! Hij was steeds vriendelijk en enthousiast. Super tevreden over!

Nicom bv

Vaak werkt de lees strip niet

Wout

Wou lessen plannen en had hier wat informatie over nodig. Ik had gebeld en werd redelijk snel gewoon kort af weggestuurd zonder enig begrip naar de situatie. Ik versta dat sommige dingen niet... Wou lessen plannen en had hier wat informatie over nodig. Ik had gebeld en werd redelijk snel gewoon kort af weggestuurd zonder enig begrip naar de situatie. Ik versta dat sommige dingen niet mogelijk zijn, maar dit kan op een vriendelijker manier meegedeeld worden.

Thierens-geerinck

Zeer goed geholpen ,zowel telefonisch als terplekke. Zeer snelle professionele hulp en duidelijke uitleg! Top!