Wij zijn onlangs in panne gevallen met onze auto op weg naar Nederland op vakantie naar Rennesse en werden zeer snel geholpen er kwam redelijk snel een takeldiensd die heeft ons en onze auto
Behulpzaam , vriendelijk , correct
Francine Troch
Het vlotte in orde brengen van men auto, de mekanieker was beleefd en vriendelijk !
Snelle reactie en puik werk.
Omdat ik ieder keer zeer tevreden was van de intervention, dat het in de voormiddag, namiddag,of zelfs middernacbt, altijd zeer goede service. Ben 72, en mijn VAB abonnement IS de beste investering...Omdat ik ieder keer zeer tevreden was van de intervention, dat het in de voormiddag, namiddag,of zelfs middernacbt, altijd zeer goede service. Ben 72, en mijn VAB abonnement IS de beste investering dat in gedaan heb.
Ik ben goed geholpen
Zeer vriendelijk en empatisch persoon, wat op het ogenblik van pech onderweg heel aangenaam en rustgevend is. Deze persoon nam op verschillende momenten contact met ons op om te horen of alles in...Zeer vriendelijk en empatisch persoon, wat op het ogenblik van pech onderweg heel aangenaam en rustgevend is. Deze persoon nam op verschillende momenten contact met ons op om te horen of alles in orde was.