VAB

Een goeie communicatie via de telefoon en een snelle service gehad

Joe

De mechanieker was snel ter plaatse en werkte ondanks de niet gemakkelijke klus tot het echt perfect in orde was

Snelle service met kennis van zaken

Stefaan_van_puyvelde

Pechverhelping was top. Vriendelijk, kwaliteitsvol en perfect.

Omdat ik het toen goed vond.

René Flory

Omdat jullie een top service hebben

Zeer tevreden

Aanvankelijk verliep de communicatie tussen VAB, mezelf en de hersteldienst in Duitsland vlot, maar daarna liep het een beetje mis.

Reactie VAB:

Dank u voor de mooie score.
Dank u voor de mooie score.
VAB moet voor buitenlandse dossiers beroep doen op de lokale agenten. Omdat alle communicatie via een tussenpersoon verloopt, neemt de behandeling van deze dossiers meer tijd in beslag. Hierdoor lopen ook de wachttijden hoger op dan hier in België. VAB doet al het mogelijke om de klant zo snel mogelijk te helpen ongeacht uw locatie.

Dick

Snelle en adequate hulp

Reactie VAB:

Fijn dat u tevreden bent!
VAB doet al het mogelijke om onze klantenservice uit te breiden en te verbeteren opdat onze klanten tevreden blijven.

Samke Claes

Ik heb 12u rijles gevolgd bij Bart. Hij legde alles rustig uit. Hij gaf heel veel informatie en tips die heel handig zijn bij het examen. Bij de eerste rijles geeft hij je meteen een veilig gevoel.... Ik heb 12u rijles gevolgd bij Bart. Hij legde alles rustig uit. Hij gaf heel veel informatie en tips die heel handig zijn bij het examen. Bij de eerste rijles geeft hij je meteen een veilig gevoel. Ik ben van de eerste keer geslaagd met zijn fantastische hulp.