VAB

Goede en snelle hulpverlening.

Reactie VAB:

Dank u voor deze fijne review!
VAB is altijd blij dergelijke feedback te ontvangen.

Snel geholpen, alhoewel in het we en aangename medewerker

Reactie VAB:

Bedankt voor uw fijne review.
VAB streeft ernaar alle klanten zo snel en correct mogelijk te helpen ongeacht uw locatie of het tijdstip van uw pechgeval.

Snel en adequaat

Reactie VAB:

Bedankt voor de mooie feedback.
VAB streeft ernaar om snel en adequaat de klant te helpen, fijn dat u onze interventie dan ook zo hebt ervaren.

Raeymaekers

Directe en goede service

Reactie VAB:

Dankjewel voor deze mooie feedback!
VAB streeft ernaar om onze service steeds uit te breiden en te verbeteren, wij zijn blij dat onze inspanningen goede resultaten leveren.

waegemans ludo

Die dag werd mij goed geholpen en met een vriendelijk aanpak, respect voor deze man. daarom een 5.

Reactie VAB:

Bedankt voor de mooie score!
Onze wegenwachters proberen elke klant zo goed mogelijk te helpen, ongeacht de tijd, plaats of het type pech.

Zeer tevreden

Prima service en ook professionele technieker en super vriendelijk zowel de dame aan de telefoon als de technieker!

frieda lenoir

Zeer goede service

Chiek

3u gewacht op pechbijstand, tussendoor 2x gebeld naar vab, bleek dat het dossier 2x was afgesloten zonder dat ze zijn langsgeweest. Toen ik zei Da ik dit niet kunnen vond legde de medewerkster... 3u gewacht op pechbijstand, tussendoor 2x gebeld naar vab, bleek dat het dossier 2x was afgesloten zonder dat ze zijn langsgeweest. Toen ik zei Da ik dit niet kunnen vond legde de medewerkster gewoon af. Uiteindelijk is er een andere firma geweest. En hier betaal je dan lidgeld voor?

Reactie VAB:

Dit strookt niet met de filosofie om mensen verder te helpen. Neem gerust via de VAB website contact met ons op zodat we uw opmerkingen verder kunnen onderzoeken.

Leo

Snelle beloofde servis