VAB

BDB

Vandaag deden we beroep op de service van VAB pechverhelping voor de dépannage van een electrische bedrijfswagen betreffende dossiernummer 7675380. De track&trace link die we toegestuurd kregen werd... Vandaag deden we beroep op de service van VAB pechverhelping voor de dépannage van een electrische bedrijfswagen betreffende dossiernummer 7675380. De track&trace link die we toegestuurd kregen werd niet geüpdatet waardoor het onduidelijk was wanneer de dépanneur zou aankomen. De dépanneur in kwestie was enorm onbeleefd. Hij vroeg of ik de wagen al in het stopcontact had gestopt (onmogelijk met de laadkabel die aan de wagen toebehoort) en vond zijn verplaatsing desondanks nutteloos. De dépanneur ging steeds in discussie en stelde zich enorm onbeleefd op. Hij heeft de auto gestart dmv startkabels en verzocht mij te gaan rijden waarna het probleem zou moeten opgelost zijn. Na zo'n 15km gereden te hebben en de wagen later opnieuw te willen starten deed zich opnieuw hetzelfde probleem voor. Dit is absoluut geen manier van werken! Aangezien onze Insurance met VAB werkt waren we genoodzaakt alnog van de diensten van VAB gebruik te maken, maar hebben we hierbij uitdrukkelijk verzocht een andere dépanneur te sturen.

Anke B

Ik heb een snel antwoord gekregen via mail. Mogelijkheden om zelf je begeleider te kiezen. Zeer goede begeleidster met veel jaren ervaring. Ze zegt waarop het staat en windt er geen doekjes om.... Ik heb een snel antwoord gekregen via mail. Mogelijkheden om zelf je begeleider te kiezen. Zeer goede begeleidster met veel jaren ervaring. Ze zegt waarop het staat en windt er geen doekjes om. Ruimte voor inspraak om bepaalde zaken (meer) te oefenen.

Kimberly

Gisteren autopech, de starter van mijn auto werkt niet meer. Ik bel naar de VAB en werd beloofd binnen het uur en een kwartier geholpen te worden. Bij een tweede telefoontje een uur later werd me... Gisteren autopech, de starter van mijn auto werkt niet meer. Ik bel naar de VAB en werd beloofd binnen het uur en een kwartier geholpen te worden. Bij een tweede telefoontje een uur later werd me verteld dat de wachttijd+-2 uur was maar er binnen de 40 minuten zeker iemand aanwezig ging zijn.

Na 2 uur wachten nogmaals gebeld, 'de wachttijd is 3 uur'..??
Na 3 uur wachten een sms gekregen dat er niemand op het verwachtte uur aanwezig kan zijn

Uiteindelijk een sms gekregen na 3 uur en een kwartier wachten dat er iemand onderweg is en er binnen een half uur zal zijn. Uiteraard was er pas iemand te zien na een uur.

Wij stonden in de Ardennen met amper verbinding op terugweg van een festival zonder eten of drinken. €218 betaald om 4,5 uur ergens te staan en telkens andere communicatie te krijgen van de VAB
Ondertussen is mijn auto getakeld, heb ik geen idee naar welke garage of wanneer ik deze terug zal hebben.
Jammer van het geld, zou het heel graag betaald hebben als de service top was, maar wij zullen de volgende keer iemand anders bellen als wij pech hebben

Leonie H

Goede rijschool en top lesgever Joeri, hij stelt je op je gemak, geeft een goede uitleg en handige tips zodat je helemaal klaar bent voor het examen.

Coolblue

Zeer slecht, mijn dossier loopt al sinds 06/09, in het buitenland en mijn wagen is nog steeds niet hersteld, het gaat om 1 enkele autoband eraf halen en erop zetten, simpel werk. De helft heb ik tot... Zeer slecht, mijn dossier loopt al sinds 06/09, in het buitenland en mijn wagen is nog steeds niet hersteld, het gaat om 1 enkele autoband eraf halen en erop zetten, simpel werk. De helft heb ik tot nu toe zelf moeten regelen, dus waar is de policy “zorgeloos” naartoe? Er wordt mij bijna geen informatie gegeven, enkel als ik er zelf om bel. Momenteel heb ik in 4 dagen al 12-14x gebeld met jullie en nog steeds weet ik niets. Er worden vele beloftes gedaan, maar geen enkele nagekomen. De auto ging 07/09 al gemaakt zijn, dan ineens niet meer, dan 09/09, maar dat lijkt ook onzeker. Zeer tof als je op vakantie bent. Wie betaalt al deze extra kosten (vervoer, verblijf,…)?
Waarom betaalt mijn bedrijf zelfs voor een service die hun ‘slachtoffer’ zelf alle telefoontjes laat doen? Waarom zijn jullie er dan?

Linda Bekaert

Woensdag ll. had ik startproblemen met platte batterij tot gevolg.
Woensdag ll. had ik startproblemen met platte batterij tot gevolg.
Na een eerste contact beloofden jullie een tussenkomst van jullie pechverhelper binnen een tijdspanne van 60-90 minuten. Ik werd via sms-je verwittigd wanneer de hulp vertrok. Hartelijk dank aan de heel vriendelijke man die op heel correcte wijze mij verder op weg heeft geholpen! Super service!!!!

Elke

Mijn eerste 3 lessen les gehad van een instructeur die me enorm zenuwachtig maakte elke les. Uiteindelijk de stap gezet om naar de bureau te bellen en een andere instructeur te vragen. Ze hebben... Mijn eerste 3 lessen les gehad van een instructeur die me enorm zenuwachtig maakte elke les. Uiteindelijk de stap gezet om naar de bureau te bellen en een andere instructeur te vragen. Ze hebben daar hun uiterste best gedaan om heel snel nieuwe lessen in te plannen. Dit met Gerrit, en wat een verschil. Meteen op mijn gemak en het rijden ging al veel vlotter. Rustige en vriendelijk man die veel uitleg geeft.

Nawal

Topervaring bij Elif!!
Beste begeleiding gehad, heel geduldig en zeer goed in haar vak!

TOm Busschaert

Ronduit slechte communicatie

Michiel

Super goed! Mijn rijinstructeur martin. Was een heel vriendelijke, geduldige, warme persoon. Dit zorgde ervoor dat de lessen leerrijk en leuk waren! Zeker aan te raden! En van de eerste keer erdoor!... Super goed! Mijn rijinstructeur martin. Was een heel vriendelijke, geduldige, warme persoon. Dit zorgde ervoor dat de lessen leerrijk en leuk waren! Zeker aan te raden! En van de eerste keer erdoor! Top!