Ik heb 20 uur les gevolgd en dit heeft men enorm hard geholpen om het autorijden onder de knie te krijgen. Je krijgt heel veel tips, leert heel veel manoeuvres, etc. Na 20 uur les voelde ik veel...Ik heb 20 uur les gevolgd en dit heeft men enorm hard geholpen om het autorijden onder de knie te krijgen. Je krijgt heel veel tips, leert heel veel manoeuvres, etc. Na 20 uur les voelde ik veel zekerzekerder om de weg op te gaan!
Savels Pierre
We zijn al meer dan 20 jaren klant, plots toch bijstand nodig. Probleem opgelost en correct uitgevoerd. Meer gekregen dan verwacht. Ons lidgeld als senioren is dus echt niet nutteloos geweest. Dank...We zijn al meer dan 20 jaren klant, plots toch bijstand nodig. Probleem opgelost en correct uitgevoerd. Meer gekregen dan verwacht. Ons lidgeld als senioren is dus echt niet nutteloos geweest. Dank aan de vriendelijke dienstverlener.
Robbe Vervaet
Ik heb bij VAB Lokeren 20 uur rijles gevolgd en ben vandaag in één keer geslaagd voor mijn rijexamen. Mijn instructeur, Martin, was geweldig. Hij gaf duidelijke en persoonlijke begeleiding, wat mijn...Ik heb bij VAB Lokeren 20 uur rijles gevolgd en ben vandaag in één keer geslaagd voor mijn rijexamen. Mijn instructeur, Martin, was geweldig. Hij gaf duidelijke en persoonlijke begeleiding, wat mijn zelfvertrouwen achter het stuur enorm heeft vergroot. Dankzij zijn professionele aanpak en de goed georganiseerde lessen van VAB voel ik me klaar om de weg op te gaan. Ik raad VAB Lokeren en Martin zeker aan voor iedereen die rijlessen zoekt. Bedankt voor de uitstekende service!
Lucas rombout
Vandaag examen afgelegd en er van de eerste keer door dankzij de begeleiding van Martin. zeker een aanrader!!!
Elouise Waeytens
Top ervaring! Heb in totaal 12u les gevolgd, heb twee verschillende rijbegeleiders gehad, allebij super top! Heel duidelijk en strict. Nog nooit zo snel iets geleerd. De eerste begeleider was...Top ervaring! Heb in totaal 12u les gevolgd, heb twee verschillende rijbegeleiders gehad, allebij super top! Heel duidelijk en strict. Nog nooit zo snel iets geleerd. De eerste begeleider was heel goed voor in het begin van de rijlessen een heel rustige man super duidelijk, toffe gesprekken mee gehad! De tweede begeleider (Renilde) was streng en strict maar heel rechtvaardig, legde alles heel goed uit net hoe je het op examen zou moeten doen! Ik wil hun nog eens heel erg bedanken want dankzij hun heb ik mijn examen behaald, dankzij al hun tips!
Shan Saddiqui
Ik heb praktisch rijexamen behaalt met Luc in Oostende. Heb 2 uur les gevraagd op voorhand waarbij Luc mee erg goed mee hielp bij de stress en parkeren. Zeker aan te raden! Heb mijn praktijk behaalt...Ik heb praktisch rijexamen behaalt met Luc in Oostende. Heb 2 uur les gevraagd op voorhand waarbij Luc mee erg goed mee hielp bij de stress en parkeren. Zeker aan te raden! Heb mijn praktijk behaalt op 22/05/2024 dus met nieuwe wetgeving erbij!
Ashraf
Ik had een uitstekende leerervaring bij de VAB rijschool in de Pothoekstraat, Antwerpen. De instructeurs begeleidden me op een professionele en vriendelijke manier, waardoor ik me altijd op mijn...Ik had een uitstekende leerervaring bij de VAB rijschool in de Pothoekstraat, Antwerpen. De instructeurs begeleidden me op een professionele en vriendelijke manier, waardoor ik me altijd op mijn gemak voelde tijdens de lessen. Ze namen de tijd om alles duidelijk uit te leggen en gaven waardevolle feedback die mijn rijvaardigheid aanzienlijk verbeterde.
De administratie was eveneens vlekkeloos. Ik kreeg mijn uurrooster zowel digitaal als op papier, wat de planning erg eenvoudig en overzichtelijk maakte. De communicatie was helder en efficiënt, waardoor ik me volledig kon concentreren op het leren rijden zonder me zorgen te maken over de logistiek.
Een speciale dank gaat uit naar de heer Marijo Hoho, Frederic Sobry, mevrouw Lilla en Wioletta. Hun toewijding en ondersteuning hebben mijn leerervaring bij VAB rijschool nog aangenamer en effectiever gemaakt.
Als je echt wilt leren rijden en op zoek bent naar een rijschool die professionaliteit, vriendelijkheid en duidelijke administratie combineert, dan is VAB rijschool in de Pothoekstraat zeker de juiste keuze. Start vandaag nog met VAB en ervaar zelf de kwaliteit en zorgvuldigheid die zij bieden!
Charlotte Nauwelaers
Ik heb een hele weg afgelegd bij VAB Aartselaar. Afgelopen jaar heb ik 26 uur rijles gevolgd bij Peter. Gedurende deze lessen heb ik een zeer duidelijke, gedetailleerde uitleg gekregen over hoe...Ik heb een hele weg afgelegd bij VAB Aartselaar. Afgelopen jaar heb ik 26 uur rijles gevolgd bij Peter. Gedurende deze lessen heb ik een zeer duidelijke, gedetailleerde uitleg gekregen over hoe wegcodes, manoeuvres etc. Ik heb mij altijd heel veilig en gesteund gevoeld in de lessen. Peter is een heel rustige leerkracht, die veel te bieden heeft. Naast een goede instructeur is hij ook een heel aangename, lieve man, wat enorm helpt tijdens de rijlessen. Zelf ben ik vaak heel gestresseerd aan de les begonnen, maar Peter wist hier altijd mee te werken en mij de nodige rust te brengen. Naast mijn lessen heb ik ook examen gedaan met Peter, ook hier was hij een kalme energie in de auto. Jammer genoeg maakte ik een domme fout en haalde ik deze niet maar ook hier heeft Peter mij direct te hulp gestaan. Gezien ik spoedig verhuis had ik zo snel mogelijk een nieuwe examen datum nodig vooraleer ik vertrek. Hierbij ben ik enorm goed geholpen geweest door Dirk en Peter die mij de kans hebben gegeven om zo snel mogelijk een nieuw examen te plannen. Ik heb daarom mijn volgende examen afgelegd met Dirk. Voor mijn examen had ik 2 uur met Dirk en ik raad hem dan ook zeker aan als rijinstructeur. Ook Dirk is net zoals Peter een heel aangename leerkracht. Ook hier voelde in me zeer gesteund tijdens mijn examen. Daarom wil ik ook graag afsluiten met beide aan te raden als rijinstructeurs. Als leerling heb ik niet enkel veel geleerd, ik heb ook veel leuke gesprekken gehad en goed gelachen tijdens mijn lessen wat de ervaring enkel positiever maakt. Ik zou zeker de zelfde keuze maken om deze lessen bij VAB te volgen. Correct leren rijden op een veilige en leuke manier. Bedankt voor de aangename ervaring!
Simons Gunther
Perfecte service!!! Gunther schepers is een topverkoper en een man van zijn woord. Beste service die we ooit hebben gekregen.
Martine Mertens
Top service ! Veel dank aan jullie collega Huwai ( hoop dat ik zijn naam correct schrijf). Zeer vriendelijke en hulpvaardige man die mij ( en mijn wagen) begeleid heeft tot bij een...Top service ! Veel dank aan jullie collega Huwai ( hoop dat ik zijn naam correct schrijf). Zeer vriendelijke en hulpvaardige man die mij ( en mijn wagen) begeleid heeft tot bij een Bandencentrale.