Twee boeketten gele tulpen besteld. In twee maten. Nog geen vijf minuten later worden er drie bossen bloemen bij mij bezorgd die mijn kinderen en vrienden bij ons lieten bezorgen ter ere van mijn mans 80 ste verjaardag. Ik heb toen direct de order geannuleerd, maar kreeg enige dagen later het bericht dat de order in behandeling was. Ik meteen weer teruggemaild met verwijzing naar mijn eerdere annulering. En toch....werden de bloemen bezorgd. Mijn man pakte de doos aan, niets wetend. Los van het niet honoreren van mijn annulering had ik gezien de prijs flinke bossen verwacht, zeker nu de tulpen in de normale handel vrij goedkoop zijn. Maar het waren simpele bosjes. Ik ben dus zwaar teleurgesteld.
Reactie 123BloemenBestellen.nl:
Beste klant, door de enorme drukte is het onhaalbaar om elk mailbericht die binnenkomt ook direct te beantwoorden. Op het moment dat uw mailbericht in behandeling was genomen was uw bestelling al verwerkt en op transport. U kunt overigens de tulpen in de normale vrije handel niet vergelijken met boeketten die online worden besteld. Deze worden met de hand gebonden, ingepakt en verstuurd middels koeriersdiensten.