Pierre Linschoten.

Slechte ervaring. Rouwstuk niet op tijd bezorgd. Rouwstuk vrijdag bezorgd ipv op donderdag en zaterdag waren de bloemen al van slechte kwaliteit. Sommige bloemen waren al verdord. Er stond op de site dat er orchideeen in zouden zitten en zelfs die zaten er niet in.
Ik zal dan ook nooit meer gebruik maken van 123 bloemen.

Reactie 123BloemenBestellen.nl:

Hartelijk bedankt voor uw beoordeling. U vindt onze bloemen en service van slechte kwaliteit. Echter schrijft u er niet bij dat er meerdere malen telefonisch contact met u is geweest. Het rouwboeket is alsnog op vrijdag ochtend 09u00 bezorgd met uw goedkeuring (via de lokale bloemist).
Ook schrijft u niet dat er voor de bezorging plus tijdgarantie al een creditering was uitgevoerd en dat u ook met de betreffende bloemist heeft gesproken.
U schrijft (in een andere review) dat orchideeën de belangrijkste bloemen waren, echter wisten zowel wij als de lokale top bloemist hier niets van (ook niet nadat we u al een paar keer telefonisch hadden besproken). Dit horen we pas achteraf terwijl de Orchideeën ook niet de hoofdbloemen waren in het rouwstuk.
Ik vind het oprecht vervelend dat u onze service als slecht ervaart terwijl onze service (met name voor rouwbloemen) heel erg goed is.
Met een fleurige groet,
Fleur - 123BloemenBestellen.nl

Score voor 123BloemenBestellen.nl: 1/5
Beveelt u dit bedrijf aan Nee