Heel slechte service en nul klantvriendelijkheid! Leveren niet in garage terwijl we 2 kleine pallets besteld hebben om die reden. Als we meteen hadden geweten dat we zelf moesten zeulen dan hadden we 1 grote besteld en was dat veel voordeliger. Verrekening ook niet mogelijk.
Reactie 123hout.nl:
Beste Jet, wat ontzettend jammer om te lezen hoe u uw bestelling bij ons ervaren heeft. Uiteraard balen wij ervan dat u niet tevreden bent en dat u het contact met ons als niet klantvriendelijk heeft ervaren! Zoals ook in het telefonisch gesprek aangegeven is de chauffeur het volgens onze leveringsvoorwaarden niet verplicht om de pallet hout in de garage te zetten. Hoe graag wij dat ook zouden willen, aangezien we echt snappen hoeveel makkelijker dat geweest zou zijn. Daarnaast wisten wij helaas niet dat u de pallet in de garage geplaatst wilde hebben, anders hadden wij hierover contact met u opgenomen; omdat wij dan ook samen met u op zoek hadden kunnen gaan naar de beste optie. Omdat wij elkaar spraken toen de levering al plaatsvond, konden wij in dat opzicht weinig meer veranderen. We vinden de manier waarop het gegaan is erg jammer. Toch wensen wij u ook veel stookplezier toe met het geleverde hout!