Onlangs jaloezieën en rolgordijnen besteld. Destijds zeer goede ervaringen gehad, maar dit is de laatste keer dat ik bij 123jaloezie een bestelling geplaatst heb.
De kwaliteit van de rolgordijnen en de perfect fit rolgordijnen is ronduit slecht. De stof is naar mijn mening te kort afgesneden waardoor er veel licht langs de rolgordijnen komt. Daarnaast lopen de perfect fit rolgordijnen heel erg stroef, blijft het rolgordijn daardoor hangen en komt er heel veel licht langsheen, doordat deze low budget is afgewerkt.
Dit was de reactie vanuit 123jaloezie na meermaals contact:
“We begrijpen je punt volledig, want dit is niet de eerste keer dat we dit soort zorgen ontvangen.
Het gaat er niet om dat we de remake niet willen versturen, het gaat erom dat als we de remake versturen, dat dezelfde specificatie zal zijn omdat dat standaard is.
Yuan”
Als het al niet de eerste keer is dat ze dit soort zorgen ontvangen, dan zou ik deze rolgordijnen uit mijn assortiment halen en mij richten op de jaloezieën waar ze wel goed in zin. Of de jaloezieën ben ik zeer tevreden, maar de kwaliteit van de (perfect fit) rolgordijnen en de wijze waarop ze deze klacht behandelen is naar mijn mening beschamend.
Goede Jaloezieën
Stop met het leveren van naar mijn mening slechte kwaliteit (perfect fit) rolgordijnen