Tijdens het gesprek met de adviseur werd aangegeven dat binnen 2 weken geleverd kon worden. We hadden haast en de levertijd was voor ons een belangrijke reden om voor dit bedrijf te kiezen. Na twee weken hebben we gebeld en bleven aan het bellen. elke keer werd gezegd dat het “eind van de week” of “volgende week” zou zijn. Telkens pasten we werkdagen/verlof op die toezegging aan. Reden voor de vertraging: de lift lag min of meer permanent bij de poeder-coater. Uiteindelijk waren we vijf weken verder. Pas toen we weigerden nog langer genoegen te nemen met “volgende week” en op het punt stonden stonden de bestelling af te zeggen, werd de lift geleverd. Hij werkt goed. Wel ligt er nog steeds dagelijks wit poeder op de trap. Uitleg of een opmerking daarover zou ons hebben gerust gesteld. We gaan ervanuit dat de poeder geen kwaad kan. Wij zouden het bedrijf niet aanbevelen. Afspraak is afspraak. Als er iets tussen komt, dan gewoon eerlijk zelf contact op nemen met de klant bij elke (nieuwe) vertraging die op treedt. Niet wachten tot de klant zelf iedere paar dagen begint te bellen. Er is geen enkele compensatie voor het ongemak en de frustratie van de onthande klant gegeven.