We zijn zeer goed kundig geholpen bij de verhuur voor ons appartement. Een aanrader!
Joep neemt echt de tijd om je alles goed uit te leggen. We zijn gestart met een intakegesprek op kantoor in Sittard waarin Joep precies en helder uitlegt hoe de bemiddeling verloopt. Heb je daarna nog vragen kun je bij hem terecht. De bemiddeling is zeker geen ‘haastklus’. Joep gaat voor goed en beslist niet voor half werk. Hij komt zelf kijken, geeft tips en vertelt waar je als verhuurder op moet letten. We kregen op zeer korte termijn een lijst met potentiële huurders waaruit we konden kiezen. Joep is zelf bij de bezichtiging door de huurders aanwezig en verzorgt de rondleiding. Wij konden als verhuurders ook kennis maken met de potentiële huurders en er was ruimte voor het stellen van vragen. Wel zo fijn om te zien aan wie je straks verhuurt. Joep verzorgt vervolgens alle papierwerk, het opstellen van het huurcontract, een meer dan grondige inspectieronde (met foto’s) en regelt de financiën. Ontzorgen is hier echt ontzorgen! Hebben we straks weer een nieuwe huurder nodig? Dan doen zonder twijfel weer een beroep op Joep!
Hier valt weinig of niet te verbeteren. De bemiddeling verliep perfect!
Specifieke medewerker
Joep; dank je wel voor je inzet! TOP!
Heeft u als verhuurder of als huurder gebruik gemaakt van onze diensten?
Verhuurder