Via Instagram of Facebook zag ik Monica en ik heb haar meteen gebeld. Ik was net terug van vakantie en voelde me niet meer fijn in mijn lichaam. De eerste afspraak voelde heel vertrouwd en het klikte meteen. Ze is een lieve en behulpzame consulent. Ik dacht dat je bij een dieet nooit meer lekker kon eten en moest leven op water en sla. Werd dit mijn toekomst?? Dat bleek dus helemaal niet zo te zijn. Er bleven echt heel veel lekkere dingen over en zelf moet je er natuurlijk ook wel een feestje van maken. Ik heb op mijn 43ste gewoon opnieuw leren koken en dingen gegeten dit ik zonder het dieet denk ik nooit zou eten. De repen en de bites zijn een heerlijke zoete lekkernij voor tussendoor is s’avonds. Was het altijd gemakkelijk? Nee echt niet. Ben ook wel eens de fout in gegaan en kreeg dan een peptalk van Monica en zorgde zij met haar positieve en motiverende aanpak dat ik de neus weer de juiste kant op had. Ik kon haar altijd appen of bellen als ik haar nodig had en dat is erg fijn. Ze is echt mijn stok achter de deur geweest die ik nodig had. Monica dank je voor het behalen van mijn streefgewicht. Ik ben zo blij dat het gelukt is.