Dit manier van afslanken past bij mij. Makkelijk in die zin dat zeker in het begin alleen shakes hoeft te bereiden, geen stress van wat ik moet eten, geen honger en Ik vond de shakes ook lekker, het ging gewoon super. Wat ook belangrijk is dat je een goed coach heb, en ik heb dat zeker gehad met Monique. Zij is en heel lief, professionel, deskundig vrouw, die zelf ervaring heeft met dit form van afslaken, dus zij heeft ook veel weetjes en lekker recepten. Zij kent ook de moelijke momenten, zij begrijpt heel goed dat je soms gewoon zin in iets lekkers heb, maar dan iets heeeeel lekker gebak of chocola bijvoorbeeld, haar manier van benarderen heeft gezorgd dat ik op de goede weg bleef. Dit betekent dat ik mijn streef gewicht heb bereikt. Nu moet ik zorgen dat het ook zo blijft, zo niet zal Monique mij alsnog ondersteunen op haar heel plezerig manier.

vreemd omdat het is best wel pittig is, zeker de eerste week. Dankzij mijn fantastisch coach Monique heb ik mijn doel bereikt. Wat ik heel belangrijk vind is dat de coaching dat je zeker nodig hebt om een prettig manier

Score voor 1op1Dieet.nl: 5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja