Via een vriendin getipt op dit dieet en Monica als begeleidster. Mijn drijfveer was om mijn BMI naar de gezonde marge te krijgen. Maar ook gemakkelijker te kunnen hardlopen en blij te zijn met mezelf, waren redenen om te starten met het 1:1 dieet. Ik heb die doelstelling bereikt, dus kan bijna niet anders dan tevreden zijn! De eerste stappen van het dieet vond ik zwaar, maar met doorzettingsvermogen en de vriendelijke begeleiding van Monica lukte het om daar doorheen te komen. De weegschaal schoot gelijk al flink omlaag! Er is een ruime keuze uit maaltijden en ondanks dat ik niet alles even lekker vond, bleef er dus voldoende keuze over om lekker te kunnen eten! Ik keek steeds weer uit naar de maaltijden. Je kunt jouw vorderingen mooi volgen op de persoonlijke pagina op de website van 1:1, das ook leuk. De kosten zijn in de beginstappen wel redelijk pittig, maar dat werkte voor mij als extra stok achter de deur. Doordat ik mijn doelstelling bereikt heb, was het dat zeker wel waard! Nu mag ik nog 4 x kosteloos op controle bij Monica, dat is fijn om dit mooie resultaat vast te houden.