1:1 Diet: Lekkere producten en een duidelijke stappen plan. Om de zoveel tijd nieuwe smaken/producten.
Noortje: Samen met Noortje ben ik de reis aangegaan voor een gezonder lichaam. Mijn start ging goed, viel af geen vuiltje aan de lucht. Naarmate mijn reis ging het mij steeds slechter af om me te houden aan het 1:1 Diet, we zijn samen op zoek gegaan naar de kern van het probleem. Ze heeft mij hierin bijzonder goed begeleid denk hierbij aan: - tussendoor contact houden - opdrachten meegeven - motiveren Ze is eerlijk, empathisch, motiverend en weet veel van voeding (kundig) en wat dit doet met je lichaam/geest. Door de vele gespreken heb ben ik tot vele inzichten gekomen. Je mag en kan echt jezelf zijn bij Noortje, zo fijn gevoel is dat.
Door omstandigheden heb ik samen met haar moeten besluiten om te stoppen/pauzeren met het Diet. Ik hoop dat ik snel weer bij haar terecht kan om mijn lichamelijke doelen te halen, ik weet namelijk zeker dat dit samen met haar hulp gaat lukken.