In juli 2021 ben ik begonnen met het 1 op 1 dieet, mijn allereerste dieet ooit. Ik wilde afvallen, maar had geen idee waar ik beginnen moest. Toen zag ik op sociale media dat een bekende van mij een afvaltraject volgde bij Monica met een succesvol resultaat, ik dacht; dat wil ik ook! Zodoende heb ik me aangemeld bij Monica. Ik heb haar leren kennen als een lieve vrouw, die belangstelling voor je heeft en graag wil helpen waar het kan. Ik kon altijd bij haar terecht met vragen of dingen waar ik mee zat. Monica is ook recht door zee is en daardoor een stok achter de deur is die bij mij weleens welkom was. Helaas konden onze afspraken niet meer face-to-face doorgaan omdat Monica verhuizen ging, maar ondanks dat hebben. Ik heb een mooi resultaat neergezet en ben blij met waar ik nu ben. Kortom, Monica is de ideale consulent! Heel blij dat ik mijn traject met haar in het kielzog volgen mocht.