Na de bevalling van mijn zoontje wilde ik heel graag het roer omgooien. Ik was niet tevreden met hoe ik eruitzag in de spiegel en daar moest verandering inkomen.
Al snel kwam ik terecht op de website van het 1:1 dieet. Sandra haar verhaal sprak mij aan en ik had mij ingeschreven voor een Consult. Die zelfde dag kreeg ik nog een berichtje van haar voor het inplannen van een afspraak. Die houdt van doorpakken dacht ik nog. En dat was het begin van een heel fijn traject. Sandra haar enthousiasme en vakkundigheid hebben mij geholpen om mijn doel te behalen. Normaliter sta ik niet voor mijn plezier op een weegschaal, maar Sandra wist er elke week weer een gezellig bijklets moment van te maken. Hierdoor laadde ik altijd weer op om weer een week te knallen.
Sandra is geeft hele goede motivatie voor het behalen van je doelen, maar daarnaast is Sandra ook een hele realistische motivator. Ze laat je genieten van je tienen, want ja die hebben we allemaal, zolang je daarna de draad maar weer weet op te pakken. En dat is een van de zovele handvatten die ik altijd in mijn achterhoofd zal meenemen.

Score voor 1op1Dieet.nl: 5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja