Graag schrijf ik een review over mijn ervaring met de coaching skills van Jeroen. Hij heeft me enorm geholpen om een dieper inzicht te krijgen in mijn eigen emoties en gedachten.
Van tevoren had ik veel negatieve gedachten en emoties die me dagelijks zwaar vielen. Dankzij Jeroen heb ik geleerd hoe deze emoties mijn gedachten beïnvloeden en hoe ik daarmee om kan gaan. Zijn aanpak is zowel empathisch als professioneel, waardoor ik me meteen op mijn gemak voelde.
Jeroen heeft me laten zien hoe ik mijn negatieve gedachten kan ombuigen en ze niet langer mijn leven laat beheersen. Hij gebruikte praktische technieken en gaf me concrete handvatten om aan de slag te gaan. Wat ik vooral waardeer is zijn geduld en begrip, waardoor ik me gehoord en gesteund voelde tijdens elke sessie.
Ik merk nu dat ik beter in staat ben om mijn emoties te herkennen en te begrijpen, en daardoor ook mijn gedachten te sturen. Dit heeft een positieve invloed gehad op mijn dagelijks leven en gewicht. Ik kan Jeroen ten zeerste aanbevelen aan iedereen die worstelt met negatieve gedachten en emoties. Zijn coaching skills zijn top en hij weet echt een verschil te maken.