Jennifer Jacob

Zelf zit ik midden in de (pre) menopauze. Gierende hormonen, gewichtstoename, energie problemen en ga zo maar door. Ik had ik het erg moeilijk om het gewicht, dat er de afgelopen jaren beetje bij beetje aan was gekomen, af te krijgen. Veel dieeten geprobeerd, maar niets werkte echt. ja paar kilos eraf tijdens het dieet, maar zodra ik er klaar mee was zaten de verloren kilos (en soms meer) er zo weer aan.

Mijn schoonzus had enorme goede (blijvende) resultaten met 1:1 behaald, dus dat wilde ik ook. Aangezien mijn drukke baan met veel overuren mijn eetpatroon helemaal in de war heeft gegooid was het 1:1 dieet perfect voor mij. Ongezonde eet keuzes de deur uit- eten op vaste tijden, ruime keuze aan producten en savond toch lekker groente en vlees/vis - de kilos vlogen eraf, wat natuurlijk een goede motivator is. Inmiddels zit ik in stap 6 en ben ik al op mijn streefgewicht. Ik voel me energieker en fitter dan ooit, zit lekker in mijn vel en krijg veel complimentjes, altijd leuk natuurlijk

Mijn coach Linda is echt GE-WEL-DIG! Een spontane, positieve meid, die voor je klaar staat. Ik kan haar altijd appen met vragen (zelfs tijdens etenstijd ;)) Ze heeft veel kennis over voeding en de producten van 1:1 waardoor ze goed uit kan leggen waarom bepaalde keuzes wel of niet handig zijn . Als ze het niet weet zoekt ze het voor je op of vraagt ze na. Tijdens onze afspraken bespreken we hoe de afgelopen periode is gegaan, uitdagingen die ik ben tegengekomen, veranderingen in leef/eetpatroon en plannen we de komende periode. En dan natuurlijk HET weegmoment, waarbij we de resultaten analyseren wat ik persoonlijk heel fijn vind om te begrijpen wat de resultaten beinvloed zodat ik dat de komende periode weer mee kan nemen. Aanvullend meet ik zelf na iedere afspraak, de omtrek van mijn bovenarm, borst, taille en bovenbeen. heerlijk om de centimeteres te zien afnemen!

Samengevat; Struggle je met overgewicht, begin gewoon, het resultaat zal je motiveren om door te gaan!

Score voor 1op1Dieet.nl: 5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja