Na het zien van een gratis webinar over Overvloed bleef er iets aan me trekken om mee te doen aan Miracle Roadmap. Gezien het feit dat het financieel niet haalbaar voor me was heb ik even gewacht en zowaar; het eerste miracle diende zich 2 maanden voor het programma aan waardoor ik mee kon doen! Die eerste live-dag was spannend, niet wetende wat je kunt verwachten - met zoveel verwachtingen maar ook angsten. Allemaal nergens voor nodig. Lekker op je af laten komen en mee gaan met de flow. Het sloot perfect aan op waar ik op dat moment stond in het leven na een burnout. Terug naar mijn intuïtie, durven voelen en vertrouwen. En bovenal, je hoeft het niet alleen te doen! Je gaat samen een reis aan met allemaal mooie mensen met dromen en intenties om een rijker leven te creëren. Daar zit zoveel kracht en beweging. Ik heb geen moment spijt gehad van mijn deelname. Sterker nog, ik wil nog een ronde mee doen en vertrouw op het wonder dat dit gaat lukken! Miracle Roadmap heeft mij geholpen om te durven voelen, meer te leven in het nu, leren loslaten en te vertrouwen dat ook ik een leven kan leiden vol betekenis en financiële vrijheid - en nog zoveel meer... Het is zo'n rijk programma... ga het zelf ervaren zou ik zeggen!
Geef een titel aan je review
Een rijk en wonderbaarlijk programma voor iedereen met het verlangen naar betekenisvol leven
Mogen we contact met je opnemen?
Ja leuk!