Hilaire van Leeuwen

Ik ben niet onder de indruk. Los vt feit dat het erg lang duurde voordat alles afgewikkeld was. De vouwwagen heb ik bij de stalling opgrgaald, omdat ik gebruik maakte van directe aflevering bij de stalling. Nadat ik hem opgehaald heb thuis gechecked hoe de schade hersteld is. De vouwwagen was niet correct ingeklapt, een bankklep stond omhoog waar tussen het tentdoek geklempt zat. Verder buizensysteem uit elkaar en lag los op het keukenblad. Gelukkig geen schade. Verder wel vlekken op het doek door t losse buissysteem vt smeer. Het reserve wiel los in de vouwwagen gelegd ipv netjes gemonteerd onder de vouwwagen. Dus voor mij geen volgende x bij dit bedrijf. Afdekzeil los elastiek wat loshangt en bungelde over de weg. Maw niet tevreden en echt een gevoel dat ik gewaardeerd werd als klant. Ik heb nl dit telefonisch medegedeeld en in overleg mail gestuurd met foto's. We zijn nu ruim twee weien verder en er komt verder geen reactie vt schade herstel bedrijf uit Roelofarendsveen. Erg teleurstellend!!

Score voor A.A.S. Schadeherstel: 1.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
01 Evaluatie schadeherstel