Nou mijn ervaring is niet best, er wordt me belooft een bestelling te leveren binnen 3 a 4 werkdagen.
op dag drie na mijn bestelling werd ik gebeld wanneer wilt u het thuis bezorgt hebben.
Bezorging was dus voor mij te laat.
En heb de bestelling geannuleerd.
ik kreeg een mail met een schermafdruk van een mail die ik nooit heb gehad wat ik ook schreef, ik kreeg een geïrriteerde mail daarop terug dat ik in me spam box moet kijken.
deze was ook leeg, is dus vreemd, vreemder vindt ik het dat jullie dus weten dat jullie mail in spam boxen verdwijnt.
het geld was wel snel terug gestort
Reactie A.B. Flex B.V.:
Goedemorgen meneer Vink,
U heeft op Maandag 17 oktober een order geplaatst en ik heb u binnen een uur een email gestuurd voor het regelen van een aflever datum.
Gezien het volume kan de flex niet als pakje verstuurd worden maar moet dit met een pallet. Dat moeten we dan regelen en afspreken.
Aangezien ik geen reactie had gehad heb ik u na een paar dagen gebeld.
Uw reactie was direct behoorlijk agressief. Ik heb u toen ook uitgelegd dat ik u al direct had gemaild maar dat wilde u niet geloven.
Vandaar dat ik u een schermafdruk gestuurd had waarop uw reactie was "dat iedereen wel een schermafdruk kan maken".
Inderdaad reageer ik dan enigzins geïrriteerd, ik snap dat het vervelend voor u is maar uw reactie(s) waren buitengewoon onredelijk.
Als u een email niet heeft ontvangen concludeer ik daaruit inderdaad dat hij wellicht in de spambox is beland, als u helemaal niets heeft ontvangen is er blijkbaar iets met uw mailbox.
Vervolgens heb ik u nog aangeboden om het flexibel rookkanaal op te halen met een fikse korting om u tegemoet te komen echter heb ik geen reactie meer van u ontvangen.
Met vriendelijke groeten,
Arie Bakker