Heldere advisering
Algemene tevredenheid
Snelheid terugbellen
Nakomen van afspraken

Nationale Nederlanden

Zelf veel moeten uitzoeken en aandragen bij de advocaat, warrig type naar mijn idee, was ineens met vakantie zonder mij dit even te laten weten of een reactie naar de tegenpartij hierover te sturen. Uiteindelijk geen betere uitkomst zoals ik van te voren eigenlijk al verwacht had, dus voor mij verspilde moeite/geld.

Nam heel snel contact op nadat ik mijn contacgegevens gedeeld had

Cliënten/Tegenpartijen beter informeren over de stand van zaken, verwachtingsmanagement. Voordat je een cliënt belt, goed inlezen in het dossier, zodat je geen zaken door elkaar heen haalt. Alle aangeleverde stukken beter doornemen, zodat de cliënt niet voor "aap" staat bij de tegenpartij door een verzoek van de advocaat (wat al lang geregeld bleek te zijn). Eerlijk zijn in de (on)mogelijkheden die je ziet, zodat er een eerlijke keuze kan worden gemaakt om wel of geen traject aan te gaan.
Eerlijk zijn over het tarief wat gerekend wordt. Je kiest voor een pakket, maar uiteindelijk wordt er een factuur gestuurd voor het bedrag dat maximaal vergoed wordt vanuit het bedrijf, zonder ook maar enige specificatie van tijd wat de advocaat aan de zaak besteedt heeft (in mijn geval vrij weinig en voelt dit als even snel "cashen").

Reactie Aegis Advocaten:

Geachte mevrouw,
Wij vinden het jammer dat u niet tevreden bent over onze dienstverlening. Op uw review wensen wij als volgt te reageren:
1. Wij kunnen op voorhand geen garantie geven op een betere uitkomst. De kans hierop is wel >90%. Wij hebben u verteld dat we daar in algemene zin pas achter komen nadat wij daarover gaan onderhandelen. Uiteindelijk beslist u zelf of u akkoord gaat met het voorstel dat op tafel ligt (en niet wij);
Wij hebben onze werkzaamheden op 3 februari jl. afgerond; 3 weken voorafgaand aan de vakantie.
Alle correspondentie die wij hebben verzonden, hebben wij eerst in concept naar u toegezonden. Pas na uw akkoord, zijn we overgegaan tot verzending. Wij begrijpen uw opmerking dan ook niet dat u voor "aap" zou hebben gestaan;
Wij hebben bij uw werkgever het tarief in rekening gebracht dat is afgesproken. Zie onze email aan u van 13 december 2021;
Wij hadden e.e.a. graag nog telefonisch toegelicht maar u was helaas niet bereikbaar.
Aegis advocaten

Score voor Aegis Advocaten: 2/5