Femke Tamsma

De houtcontainer die ik had besteld werd de volgende dag gebracht. We hadden een houtcontainer omdat we de houtenvloer en balken uit ons huis wilden af laten voeren. Hier zaten 2 stukjes biels bij die niet in deze container hadden gemogen maar ik ben geen houtexpert en heb een vergissing gemaakt. De container incl deze stukjes biels zijn afgevoerd en vervolgens werd mij €50,- extra in rekening gebracht, betreffende container kostte €139,- en daar kwam nu bijna de helft bij.
Hierover contact gehad met het verzoek of ik mijn vergissing niet mocht herstellen en de stukjes hout niet als nog op kon halen. Dit was niet mogelijk.
Vervolgens werd mij verteld dat de kosten 1 op 1 werden doorberekend en dat zij er niks aan konden doen dat dit zo duur was. Helaas konden ze mij niet de factuur die containershop van deze kosten had ontvangen niet doorsturen. Hierop heb ik even contact gehad met het bedrijf die de container had afgevoerd en zij hebben in totaal €115,- in rekening gebracht niet de €200,- die ik moet betalen. De extra kosten voor het verwerken van de stukjes biels waren €30,- en niet de €50,- die mij waren genoemd.
Toen ik de medewerker van containershop met deze leugen confronteerde was zijn reactie; " mevrouw u besteld bij ons en krijgt dan ook onze tarieven ( hoezo 1 op 1 doorberekenen?) en als u kaas op de markt koopt gaat u dit toch ook niet vergelijken met kaas vd supermarkt?"

Ik ben dan ook erg ontevreden over deze reactie. Ik krijg niet alleen niet de kans om mijn vergissing te herstellen, containershop vindt het normaal om aan mijn vergissing te verdienen.
Ik zal dan ook geen klant van containershop meer zijn.

Score voor Afvalcontainershop.nl: 1/5
Zou je Afvalcontainershop aanbevelen? Nee