Petra

Zeer positief. Prachtig resultaat! Mijn schoonouders waren heel blij met hun aandenken!

Zeker wel de klantvriendelijkheid. Heb de bestelling gedaan vanuit de Verenigde Staten en heb het kristal direct naar de jarige moeten laten bezorgen dus ik was wat bezorgd over een aantal punten, omdat ik het resultaat niet zelf in persoon kan zien. Was niet zeker of de foto van voldoende kwaliteit was om er een mooi 3D kristal van te maken, maar Dennis heeft via emails die zorgen weg kunnen halen en heeft ons op de hoogte gehouden met fotos van tussenresultaten en hoe het uiteindelijk is geworden in de verpakking met een briefje erbij. Echt super. Of zoals we het hier zouden zeggen: "All-in Crystal really goes the extra mile!" :)

Het is niet geheel duidelijk aan de afbeeldingen te zien wat het verschil is in de maten. Althans, voor mij leken de 80 en 130 exact hetzelfde. En soms ook een foto van een blok voor (bijvoorbeeld) 2, waar een enkele persoon in zat. Maar met een rolmaat en wat inbeeldingsvermogen komen we er wel uit!

Een tip: als het aan de hand van een foto van het kristal zelf niet duidelijk gemaakt kan worden wat het formaat is, kan er gebruik gemaakt worden van een ander, alledaags object in beeld waar we het aan kunnen raden. Bijvoorbeeld, websites voor collectables zetten soms een appel naast het beeldje om een idee te krijgen van de dimensies. ;)

Blijf zo doorgaan!

Score voor All-in Crystal: 5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
3D Kristal Block 130 met 2 portretten