De levering was er vrij snel. De kwaliteit van het haar is minder. Ik had de microringextensions besteld en na 1 x wassen met de geadviseerde shampoo conditioner enserum van jullie lijkt het haar al helemaal uitgedroogd en is het gaan pluizen
Reactie Alleenhaar.nl:
Beste klant,
Vervelend te horen dat het haar helemaal uitgedroogd lijkt en dat het is gaan pluizen. Mogelijke redenen voor het snel droog/stug/pluizig worden van het haar zijn o.a. :stoffen die schuren over het haar(bijvoorbeeld een sjaal)/ stof en vet (van de eigen huid)/ chemische middelen/ teveel steilen of krullen op hoge temperaturen. Wij adviseren om voor het gebruik de extensions eenmalig goed uit te wassen en door te kammen om zo bijvoorbeeld losse haartjes te verwijderen die ontstaan zijn in het fabrieksproces. Lichtere kleuren kunnen eerder klachten geven dan de andere beschikbare kleuren, omdat dit haar een extra behandeling ondergaat voor de juiste kleur. U kunt het volgende proberen voor droog/stug/pluizig haar: kam alle klitten uit het haar, gebruik een goede masker 2-3 x of laat de hele nacht intrekken. Laat het haar natuurlijk drogen of fohn met de koude stand.
Voor advies en verzorging van al onze haar extensions kunt u ons ook uiteraard mailen en/of bellen.
Het Alleen Haar Team