Prima locatie maar tijdelijk slecht bereikbaar ivm werkzaamheden. Dit mag beter worden aangegeven. er stond op de site 2 minuten lopen maar omdat er werkzaamheden zijn moesten wij 15 min lopen met 7 kinderen om het spoor. Daardoor waren wij te laat voor onze reservering. Toen ik belde om het even aan te geven werd er wel begripvol gereageerd maar de tijd kon niet worden ingehaald, maar de reservering kon wel later worden gestart. Dat vond ik raar, waarom kan ik wel een halfuur later beginnen met de resevering maar kan jet bowlen niet ietsje langer doorgaan? Na ons waren ook niet alle banen bezet. Gemiste kans!
Was dit online of telefonisch?
Online
Reactie Aloha:
Beste Pien,
Hartelijk dank dat je de tijd hebt genomen om Aloha te beoordelen.
Helaas zijn de werkzaamheden rondom Aloha voor ons ook elke keer een verrassing aangezien de gemeente om de paar dagen een ander deel van de omgeving afzet en wij daar dus geen controle en/of zicht op hebben.
Wat betreft het starten van de bowlingbanen proberen wij altijd mee te denken met onze gasten, maar als er voor de uren erna dezelfde banen geboekt zijn kunnen wij helaas niets anders dan de banen op tijd aan te zetten zodat niet de rest van de dag vertraging oploopt.
Team Aloha