2022 beoordelingen

Ik kwam bij deze praktijk omdat de huisarts aangaf dat men gespecialeerd was in rug behandelingen. Behalve dat ik eerst aan de telefoon uitgebreid mijn klachten moest bespreken, moest ik dit tijdens behandeling 1 weer doen. Dit koste bijna de hele behandeling. De twee afspraken daarna werd er steeds gevraagd kan u dit kan u dat. Nee, want ik heb al uitgelegd wat ik wel en niet kan. Ik heb heel uitgebreid uitgelegd wat mijn klachten zijn. De fysio leek zich geen raad te weten met mijn klachten, heeft 2 keer behandeld, maar dit deed niets voor mijn klachten. Daarna werd ik door verwezen naar een collega die meer van de rug zou weten. Ik dacht dat ik daar al was. Bij de tweede fysio moest ik wederom mijn hele verhaal opnieuw doen, koste weer bijna 1 behandeling. Ook deze vroeg, kan u dit kan u dat, nee want dat heb ik net allemaal uitgelegd. Hij heeft me twee bewegingen laten maken en toen terug verwezen naar de huisarts of een andere hulpverlener of verder uitzoeken via internet. Mijn verhaal is even in een notendop beschreven, nee ik ben niet tevreden en niet blij!

Score voor Alpha fysiotherapie: 2/5