Deskundigheid
Resultaat werkzaamheden
Reactiesnelheid inplannen afspraak

Tjalling van Dijk

Goedemorgen, de monteur was een half uur bezig, heeft alleen de ventilatiepunten en de motor gereinigd, Is een half uur bezig geweest in totaal. De prijs van 149 euro staat dan niet in verhouding, omgerekend is dat 298 euro per uur. Ik heb voor toelichting gebeld, maar jullie collega die ik sprak kon geen uitleg of toelichting geven over de hoge prijs en waarom die zo was opgebouwd. Ik moest dan een mail sturen. Niet echt klantvriendelijk, jullie dienstverlening staat bovendien niet in verhouding tot de prijs. Ik kan niet anders dan een slechte beoordeling geven.

Geen.

Reactie Alpha Ventilatie:

Goedendag, Bedankt voor uw feedback! Het klein onderhoud omvat inderdaad het reinigen (+inspectie) van de ventilatiemotor en afvoerpunten. Dit staat ook vermeld op de website. Onze prijzen zijn niet gebaseerd op de tijdsduur van het onderhoud. Daarnaast rekenen wij ook geen extra kosten als het onderhoud langer duurt dan gepland. Onze goed opgeleide engineers hebben veel ervaring met diverse ventilatiesystemen, waardoor wij een hoog niveau van expertise en kwaliteit kunnen bieden voor optimale werking. Daarnaast bieden wij levenslange garantie op zowel onderhoud als installatie voor langdurige dienstverlening.

Score voor Alpha Ventilatie: 0.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee