Komen niet opdagen
vriendelijk aan de telefoon
komen niet opdagen omdat "er geen parkeerplaats was in de straat"
Reactie Alpha Ventilatie:
Hartelijk dank voor het delen van uw feedback. Graag verduidelijken we dat we als bedrijf wel degelijk ons best hebben gedaan om bij u langs te komen. Onze monteur is ter plaatse geweest, maar kon helaas geen parkeerplaats vinden in de directe omgeving. Het is voor onze monteurs onpraktisch en soms zelfs onmogelijk om al hun benodigdheden over een grote afstand te sjouwen. We willen benadrukken dat het niet onze intentie is geweest om niet op te komen dagen.
Om mogelijke parkeerproblemen te voorkomen, sturen we onze klanten vooraf een checklist, waarin ook de beschikbaarheid van een parkeerplaats wordt opgenomen. Op die manier kunnen we samenwerken om ervoor te zorgen dat onze monteurs hun werk efficiënt kunnen uitvoeren.
We begrijpen dat het voor u als klant teleurstellend is dat we niet in staat waren om de service te bieden die u van ons verwachtte. We hopen dat u begrijpt dat we ons uiterste best doen om onze dienstverlening te optimaliseren en dat we graag de kans krijgen om in de toekomst alsnog aan uw verwachtingen te voldoen. Mocht u verdere vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.