Deskundigheid
Resultaat werkzaamheden
Reactiesnelheid inplannen afspraak

Onbetrouwbaar in het nakomen van afspraken, en slechte communicatie. Dit laatste speelde van meet af aan en heeft ons uiteindelijk doen besluiten om onze order te annuleren.
De slechte afhandeling van onze annulering die tot op heden duurt, bevestigt dat het een goede keuze is geweest om niet met dit bedrijf in zee te gaan:

Er kwam geen reactie op onze annulering, noch antwoord op wanneer de aanbetaling wordt geretourneerd.
Na 2 weken nogmaals om een bevestiging van annulering + geldteruggave gevraagd.
Daarop kreeg ik een mail dat de aanbetaling die volgende week zou worden geretourneerd, dwz in week 21 van 2023.
Na 2 weken niks ontvangen, en een herinnering gestuurd.
Tot op heden geen reactie vanuit Alpha Ventilatie gekregen, en geen geld terug.

Goed in verkopen, snel in factureren.

Klantenservice en toezeggingen nakomen

Reactie Alpha Ventilatie:

Hartelijk dank voor uw feedback. We betreuren het zeer dat u ontevreden bent over onze dienstverlening en willen graag reageren op uw opmerkingen.
Allereerst willen we verduidelijken dat de kosten voor het adviesbezoek bedoeld zijn om de kosten van de monteur en reiskosten te dekken. Dit beleid is ingesteld om ervoor te zorgen dat we efficiënt kunnen werken en voorkomen dat mensen ons verzoeken om naar locaties te komen zonder daadwerkelijk gebruik te maken van onze services. We begrijpen echter dat dit voor sommige klanten misschien niet duidelijk was en we zullen bekijken of we onze communicatie hierover kunnen verbeteren. De annulering is ook inmiddels verwerkt.
Nogmaals, onze excuses voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt. We waarderen uw feedback enorm en zullen ons uiterste best doen om onze dienstverlening te verbeteren.

Score voor Alpha Ventilatie: 0.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee