Enorm slechte ervaring met dit bedrijf. Betaald voor advies van hun adviseur op basis aanleg decentrale ventilatie. Dit kon volgens hem prima worden geïnstalleerd. Grote unit met wtw in de woonkamer en kleinere units op de bovenverdieping. Dag van installatie komen ze ruim te laat en hebben niet alle units bij hun voor installatie. Uiteindelijk regelen ze deze alsnog. De mannen gaan boren op een plek die redelijk dichtbij een stopcontact zit, ondanks mijn vraag of dit niet beter in de hoek kan. Kort na boren gaat de stroom uit omdat ze een stroomleiding hebben doorboord. Hierna durven ze de andere units niet meer te installeren, ook niet in de woonkamer. Er zouden allerlei leidingen in de muren lopen waardoor ze het alleen willen installeren als ik akkoord geef per boring. Waarom hebben ze dan meetapparatuur om leidingen in de muur te vinden bij zich? Conclusie van de ervaring met dit bedrijf: 275 euro kwijt aan advies en herstel elektriciteit, een gat in mijn muur en geen installatie. Voor decentrale ventilatie zou ik wegblijven bij dit bedrijf.
Eerlijk advies geven en niet het risico van boren in muren bij klant leggen.