Ineke Delzenne

Na 3 jaar tevreden in de lease auto hebben gereden en deze te hebben ingeleverd via een officieel inname punt zijn wij geschrokken van de creditnota. Bij inleveren auto gaf meneer aan dat onze auto er nog zeer netjes uit zag en dat hij erger had gezien. Er zat een kras rechtsvoor. Dit netjes aangegeven. Reparatie van een kras is rond €150 maar door alphabet werd €450 van de borg ingehouden voor deze kras. Dit is buiten proporties en lijkt er op dat alphabet op die manier nog even wat extra geld wilt binnenharken. Ook kregen we later nog een extra factuur (maanden na reparatie) dat we nog meer moesten bij betalen voor reparatie. Officiële nota's van reparatie niet gezien. Bij geen schade enz is het prima rijden met lease. Maar anders krijg je al snel te maken met veel bijkomende addertjes/regeltjes enzovoorts.

Reactie Alphabet Private Lease:

Hartelijk dank voor je review. Inmiddels hebben we via een andere weg contact met je gehad over de kosten. Mocht je het hier toch nog even over willen hebben dan vernemen we dit graag.

Score voor Alphabet Private Lease: 2.5/5
Zou je dit bedrijf aanbevelen? Nee