Mijn reiservaring, is dat ik er in eerste instantie heel veel zin in had. Ik keek er echt naar uit. Totdat ik zelf erachter aan moest gaan bellen voor de informatie die ik nodig had voor vertrek. Dit wist ik een kleine 12 uur van tevoren. Op Schiphol leek het een erg leuke en gezellige groep met mensen. Ik had aansluiting en heb er zelfs wat contacten aan overgehouden. Naarmate we wat verder in de vakantie waren, viel het me op dat er eigenlijk van de kleine groep mensen 2 groepen gingen ontstaan. Dit kwam naar mijn idee ook door de reisleiding vooral Anneke. Er werd gestookt en het was gelijk niet gezellig meer. Er werd direct al een stempel gedrukt op onze vakantie. Waardoor sommige medereizigers hun mening niet meer durfde te geven (waaronder ik). We deden maar gewoon wat er van ons verwacht werd. Het is een Christelijke organisatie, maar voor mij kan het Christelijke wel weg. Er werd niks of nauwelijks wat mee gedaan. Ik heb juist hiervoor gekozen, omdat het Christelijk was. Hierdoor was mijn reiservaring echt niet leuk.

Beschrijf je reiservaring

Christelijke organisatie die een reisleidster mee laat gaan die niet heel geschikt was als reisleidster.

Score voor Amarant Reizen: 2.5/5
Zou je ons aanbevelen? Nee