Een prima vakantie voor een hoop geld.
Beschrijf je reiservaring
Vooraf zeer negatieve ervaring hoe jullie omgaan met het informeren van deelnemers. Eerst moeten er nog deelnemers bij om de reis door te laten gaan. Vervolgens gaat de reis door zonder die extra deelnemers en krijg je op vrijdagmiddag als kantoor niet meer te bereiken is, een erg vage onduidelijke mail over dat de reisbestemming veranderd zonder concrete plannen. En dat jullie dan vervolgens erg verbaast zijn dat deelnemers niet akkoord gaan met een wazig plan of geen plan en wel 1200euro moeten betalen voor het niet te weten hoe, wat en waar van een reis. Ik heb alle begrip dat er dingen kunnen wijzigen door corona maar door de slechte communicatie hierin was de voorbereiding van de vakantie op zijn zachts gezegd erg onprettig.
Pas nadat we als groep bij elkaar zijn gekomen zijn er duidelijke, haalbare plannen gekomen en werd er de miscommunicatie van kantoor recht gezet. Had wel verwacht dat amarant zelf meer zijn deelnemers van de reizen zou ontzorgen hierin.
Eenmaal op pad kan ik niet anders zeggen dan een prettige, ontspannen reis te hebben gehad. De groep was leuk en gezellig. Tatra gebergte is een mooi gebied, mooie lange wandelingen gemaakt. Ontzettend blij toch in Slowakije te zijn beland, dat is echt een meer waarde. Tatra kant bij Polen is erg toeristisch. Indrukwekkend om Auschwitz te bezoeken. Ik kijk terug op een fijne vakantie.