Lien Hulst - van Steensel

Sinds we het product toepassen is het aantal klachten significant minder. Wel vragen we ons af waarom er dan ineens weer een urenlange klacht is. Is het mogelijk mij iets te vertellen hoe de interne controle geregeld is op de samenstelling van het product. En is er iets van een toezichthouder?

Wat was de klacht waarvoor u het Amish Origins product heeft gekocht?

RLS, rusteloze benen

Reactie Amish Origins:

Geachte mevrouw Hulst-van Steensel, dank voor uw opmerking. RLS is een zeer complexe aandoening, het is voor mij op afstand niet mogelijk om precies op uw vraag over de klachten in uw specifieke situatie in te gaan. Inzake uw andere vragen: de interne controles in ons bedrijf zijn volgens de strengste eisen van de industrie en onze producten worden gemaakt onder de hoogste veiligheids- en zekerheidsnormen. Er zijn zeker toezichthouders, in ons geval omdat we het product in de VS laten maken is dat de FDA, de Food and Drug Administration, die kunt u vergelijken met het Nederlandse IGJ, Inspectie Jeugd en Gezondheidszorg. En als u zelf vragen heeft kunt u bij ons terecht, ik kan als apotheker en hoofd Quality Control ook veel vragen op medisch-farmaceutisch en kwaliteits- gebied beantwoorden.

Score voor Amish Origins: 5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Aloë