Anand.nl

Marianne Koster

Geduldige en duidelijke uitleg van de handelingen. Een pluspunt vind ik ook dat we uitsluitend met de praktijk bezig waren waardoor ik nu veel meer gevoel heb bij de cursus dan na het zien van de filmpjes en het lezen van het werkboek. De sfeer in de groep was ook prettig. Verbeterpunt is het aantal begeleiders op de groep. Naast Bas was er slechts 1 stagiaire waardoor we het programma zoals bedoeld niet volledig hebben kunnen doen en je even moest wachten om hulp te krijgen. Met meer hulp voel je je zekerder van wat je aan het doen bent. Qua locatie zou het prettig zijn als er een raam in het toilet was. Met een groep van 16 mensen op 1 toilet zonder ventilatie is niet ideaal en dit werd door verschillende mensen geuit. Het was jammer dat er geen olie te koop was terwijl het werd aangeboden in de mail. Wat ik verder niet duidelijk vind is hoe je de filmpjes en de audio bestanden moet combineren. Zelf tegelijk aanzetten? Of is er een andere bedoeling? Als dat in de instructiemail erbij word gezet is dat een verbetering. Bedankt voor deze ervaring en ik ga aan de slag!

Score voor Anand.nl: 4/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Cursus / Opleiding: Cursus Ontspannings massage